emmakihlberg

Kategori: Allmänt

Ikväll skiter jag i allt.


Just nu nar jag samhällskunskap och jag ska alldels starx jobba med Kina. Idag efter skolan ska jag träffa Alexandra och Isabella, mysigt. Har inte så mycker mer än att säga förutom att jag hatar detta vädret som är just nu. Det är bara kallt och äckligt typ. Slänger in ännu ett julklappstips där man kan köpa fina halsband och skriva saker på dem, klickan in HÄR så kommer ni till den sidan. Hoppas ni får en bra tisdag, puss!

Room inspiration

Längtar fruktansvärt mycket till när jag ska flytta hemma ifrån. Så att jag kan få inreda min egna lägenhet. 

Två väldigt bra låtar

Hatar söndagar.

Jag gillar inte söndagar, dom är så fruktansvärt sega och dessutom dagen före måndag. Min helg har däremot varit väldigt bra och jag har haft de både roligt och mysigt. I fredags var jag på fest och i lördags tränade jag och kollade film hemma i soffan. Nu ska jag krya på ner i sängen och kolla på en film. Hoppas ni har haft en bra helg. 

Älskar hennes videos, så skön e hon! 

Trouble is her only friend and he's back again.

Åkte direkt ut till Överby efter skolan tillsammans med Alexandra, även Bella kom lite senare. Vi satt och pratade ett bra tag på Espresso House och det var riktigt mysigt. Fick även med mig 4 saker hem, två av dom finns här nedanför. Nu ska jag krypa ner i sängen. O imorgon ska jag till frisören för att slinga mitt hår, är skit nervös och får hålla tummarna på att det går bra. Puss!

VÄRLDENS BÄSTA HÅKAN

Massa bilder från min sommar, saknar sommaren! ♥

Till Honom

Två av mina favorit serier, så bra ♥

Dunka mig gul och blå

Min helg har varit väldigt händelserik (kan man säga så?) aja iallafall, det har hänt väldigt mycket. Tänkte berätta lite om i fredags eftersom jag hade väldigt roligt då. Dagen började med att jag bakade en "chockladbollstårta" tillsams med Alexandra och Anna, som ni ser på bilden nedanför. Den blev riktigt och väldigt god. Vi bakade den till Oskar, Alexandras pojkvän som fyllde år i fredags.

Efter att ha sjungt för han och överraskat honom åkte vi iväg och körde gokart och jag kan säga att de var det roligaste jag någonsin gjort. I början var jag livrädd och frågade till och med om jag fick gå av om jag inte ville köra mer.. Men jag gick inte av och tyckte att vi fick åka alldels för kort tid. Nu ska jag ta och plugga inför ett prov som är om 2 veckor, känner att jag är ute i god tid för första gången!